Podcast: Gezond binnenklimaat in het onderwijs

In de nieuwste podcast van Smart Workplace gaat het over een interessante samenwerking die zorgt voor een slimme onderwijsomgeving. Tom Noten, conrector bedrijfsvoering en organisatie bij Almende College, Casper Meinders, Manager Exploitatie bij draaijer+partners en Erwin Alders, Projectmanager bij draaijer+partners bespreken hoe je data kunt inzetten voor een goed binnenklimaat en efficiënt ruimtegebruik. .

Vernieuwing van het onderwijs en dan niet de lesstof maar juist de gebouwen. Almende College en draaijer+partners kwamen samen om inzicht te krijgen in hoe ruimtes echt gebruikt worden, welke ruimtes nou echt geliefd zijn en hoe je daar ook de organisatie op aan kan passen. De technologie moet daarbij een middel zijn om de organisatie te helpen sturen.

Nieuwsgierig naar de podcast? SWP Talks 20 is te beluisteren via Spotify en Springcast. Of ga naar de website van Smart WorkPlace.

 

Op de foto van links naar rechts: Erwin Alders (draaijer+partners), Wim Kooyman (Smart WorkPlace), Casper Meinders (draaijer+partners) en Tom Nooten (Almende College).

“We willen dat de leerlingen graag naar school gaan. Daar speelt klimaat ook een rol in. In een gebouw waar dat goed geregeld is, neemt de concentratie toe en dat komt de schoolprocessen ten goede.”

Tom Noten, Almende College

Nieuwste blogs

  • Gezond
  • Zorg
augustus 2022

Meer woon- en werkplezier door licht

Beter slapen, zien en presteren. Hoe? Door licht. Uit onderzoek blijkt: licht beïnvloedt onze gezondheid. […]

  • Inspiratie
  • Werk
juli 2022

Hoe laat je hybride werken goed functioneren bij gemeenten?

Meer dan twee jaar lang adviseerde de Nederlandse regering om thuis te werken tegen de […]

  • Werken bij
  • Organisatie
juli 2022

Young Professionals Group zorgt voor verbinding

Wij geloven erin dat onze medewerkers met meer plezier werken, zich beter ontwikkelen, gemotiveerder zijn […]