Strategische vastgoedplannen voor Intrakoop leden

Pilot samenwerking 

Intrakoop en draaijer+partners zijn middels een pilot fase de samenwerking aangegaan om de zorgsector nog beter te kunnen ondersteunen bij hun strategische vraagstukken en vastgoedplannen. draaijer+partners helpt zorgorganisaties met het formuleren van strategische ambities voor hun zorgvastgoed, passende dienstverlening en hun bedrijfsvoering. Die drie zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Bewoners, cliënten en medewerkers van de organisaties staan hierbij centraal.

Intrakoop is de grootste inkoopcoöperatie van de zorg in Nederland. Zo’n 540 zorgorganisaties met ruim 7.000 locaties maken gebruik van de diensten en inkoopoplossingen. Intrakoop heeft als doel om met de kennis van de zorgsector, de leveranciersmarkt en het inkoopproces leden te helpen om hun bedrijfsvoering te optimaliseren en zo samen goede zorg betaalbaar te maken.

Door onder andere de samenwerking tussen draaijer+partners en Intrakoop kunnen de leden advies en begeleiding krijgen bij hun strategische huisvestingsvraagstukken. Met als resultaat: een gezonde en duurzame zorgomgeving waar mensen zich prettig voelen. Jan Joost Flim, directeur draaijer+partners: “We willen de zorgomgeving van de toekomst gezonder, socialer, duurzamer én slimmer maken!”

De samenwerking tussen beide bedrijven is in februari gestart binnen een verkenningsfase. De intentie is om komende periode te bekijken hoe we invulling kunnen gaan geven aan een mogelijke vaste samenwerkingsovereenkomst. De zorgpartners van Intrakoop moeten uiteindelijk zo optimaal mogelijk geadviseerd en ondersteund worden met hun huisvesting, op korte en op lange termijn.

“We willen de zorgomgeving van de toekomst gezonder, socialer, duurzamer én slimmer maken!”

Jan Joost Flim, directeur draaijer+partners

Nieuwste blogs

  • Sociaal
  • Werk
juni 2022

Huisvesting begint bij de gebruiker

Gemeente Diemen, LSa en draaijer+partners gingen in gesprek over de herinrichting van het gemeentehuis en […]

  • Inspiratie
  • Werk
juni 2022

Domeinbenadering en ontwerpgids voor duurzame exploitatie

De gemeente Amersfoort ontwikkelt een nieuw stadhuis. De voorbereidende werkzaamheden zijn gestart, volgens planning wordt […]

  • Circulair
  • Innovatie
juni 2022

De kansen van een circulaire inkoopstrategie

Hoe realiseer je een circulaire facilitaire dienstverlening door middel van een circulaire inkoopstrategie en wat […]