Wij zijn live!

Van ambitie naar omgeving

2018 is voor draaijer+partners het jaar van de doorontwikkeling. Om onze strategie te versterken, moesten wij even terug naar de basis. Terug naar de kern van ons bedrijf. Wat willen wij bereiken, waar staan wij voor en het allerbelangrijkst: voor wie doen wij het?

Wij zijn draaijer+partners. Wij bouwen niet om het bouwen, maar wij streven naar gezonde en duurzame omgevingen die bijdragen aan het welbevinden van de mensen. Wij zetten ons in voor uiteenlopende klanten binnen de zorg-, leer-, werk- en leisureomgeving. Sámen met hen creëren wij gezonde, sociale, energieopwekkende, slimme en circulaire omgevingen.

Met onze aanpak gaan wij de uitdaging aan en durven wij te experimenteren in de praktijk. Wij omarmen jouw ambitie, maar zijn ook niet bang om deze uit te dagen. Wij letten niet zozeer op wát jij wilt bouwen, maar voor wie. Daarom verdiepen wij ons in jouw omgeving én de mens. Met een variabel aanbod van expertisen en diensten maken wij jouw ambitie binnen drie maanden waar. Hiervoor is meestal een samenwerking met een betrokken consortium voor nodig. Het resultaat: een gezonde en energieke omgeving.

Kennisdeling is voor onze werkwijze van groot belang. Inspiratie voor projecten putten wij uit de stichting de nieuwe draai. Zij zoeken naar gerichte oplossingen en voorbeelden om gebouwen zo leefbaar mogelijk te maken. Middels deze kennis helpen wij, en ruim honderd andere innovatieve samenwerkingspartners, bedrijven en organisaties leefbare en duurzame omgevingen te realiseren.

Wij zijn draaijer+partners en wij vertalen ambitie naar omgeving. Is jouw ambitie al waargemaakt?

"Wij creëren samen met opdrachtgevers en partners duurzame omgevingen waar mensen zich goed voelen en goed presteren."

Peter Ruchti, directeur draaijer+partners

Gerelateerde blogs

  • Vastgoed
  • Organisatie
augustus 2019

Op exchange in vastgoed paradijs Seattle

Ruim een half jaar geleden vertrok Jurriaan Postema naar Seattle voor zijn Exchange Program aan […]

  • Circulair
  • Zorg
augustus 2019

Met de ambitieversneller naar de Green Deal Zorg 2.0

Het doel om CO2 en energie te besparen en geen aardgas of fossiele brandstoffen meer […]

  • Circulair
  • Innovatie
augustus 2019

Durf samen te experimenteren

Een nieuw gebouw realiseren of een bestaand gebouw aanpassen is een spannende aangelegenheid. Een inschatting […]