Wij verwelkomen Frank Maaskant

Op 1 juni 2018 mochten wij onze nieuwe business developer Frank Maaskant verwelkomen. Frank is ruim 17 jaar werkzaam in de vastgoedsector. Hij werkte voor onder andere partijen als Arcadis, Deloitte ICS adviseurs, JLL en DZAP. Hier heeft hij ruime kennis en ervaring opgedaan met risicodragend ontwerpen en realiseren binnen de profit en non-profit sector.   

Directeur business developer bij draaijer+partners 
Frank Maaskant heeft ruim 17 jaar ervaring op het gebied van vastgoed. Na zijn studies bouwkunde en technische bedrijfskunde ontwikkelde hij zich binnen diverse bedrijven van een projectmanager met een voorliefde voor architectuur tot afdelingshoofd van projectmanagement van JLL, waar hij ook de Design & Build dochteronderneming Tétris in Nederland heeft opgestart. Vervolgens heeft hij bij DZAP als commercieel manager gewerkt waar hij vele huurders en vastgoedinvesteerders begeleid heeft met nieuwe inrichtingen en grootschalige renovaties. Daarna ging Frank op zoek naar zijn volgende uitdaging: draaijer+partners.
Met zijn grote passie voor cross-industry innovation gelooft Frank, net als draaijer+partners, in innovatie en samenwerking binnen allerlei uiteenlopende sectoren. De netwerk georiënteerde aanpak en passie om diverse partijen met elkaar te verbinden, is volgens hem een goed begin van een geïntegreerde dienstverlening.

Frank Maaskant in een notendop 
Frank Maaskant is een open en oprecht persoon die met een positieve houding in het leven staat. Kan niet, bestaat niet, vindt hij. Met zijn objectieve en onafhankelijke blik probeert Frank altijd de grootste behoeftes van mensen te achterhalen. Zo weet hij, vanuit realistisch perspectief, precies de vraag van de klant te beantwoorden en deze het liefst een stapje verder te brengen.
Naast vader van zijn twee lieve dochters is Frank in zijn vrije tijd een echte sportieveling. Hij is niet alleen coach van zijn twee jeugdhockeyteams, maar hij is zelf ook regelmatig als speler op de hockeyvelden te vinden. Wonend in Heemstede legt hij tussen duin en polder wekelijks wat mooie hardlooproutes af. Verder kan je hem zowel in de winter- als zomermaanden in de bergen vinden om te snowboarden, skiën of wandelen.

draaijer+partners in de toekomst  
Van draaijer+partners de beste partij op de markt maken die totaalconcepten aanbiedt. Hiervoor is een sterke samenwerking met ontwerp en bouwen noodzakelijk. Dat is waar Frank zich hard voor maakt.  Middels de Draaijer Groep wilt Frank een geïntegreerde dienstverlening kunnen aanbieden in alles wat met huisvesting te maken heeft. Voor nu, maar ook voor over vijf jaar. Het moet een doorlopende cyclus van continue projecten worden. Door een goede kruisbestuiving tussen de juiste partijen te stimuleren en door kritisch te onderzoeken waar de klant behoefte aan heeft, hoopt Frank deze ambitie bij draaijer+partners de komende jaren te realiseren..

Gerelateerde blogs

  • Events
  • Leer
juli 2019

De onderwijsomgeving als datafabriek!

Het onderwijs is volop in ontwikkeling. Studenten hebben meer regie over het onderwijs dat zij […]

  • Sociaal
  • Innovatie
juli 2019

Waarom is generatie denken zo belangrijk?

Een generatie is een groep mensen die met elkaar verbonden is, omdat ze in dezelfde […]

  • Circulair
  • Zorg
juni 2019

Green deal duurzame zorg 2.0: Hoe wordt ambitie werkelijkheid?

De eerste Green Deal liep van eind 2015 tot eind 2018 met de ambitie dat […]