Young Talent Event RECG Groningen 

Op 24 september 2021 organiseert Real Estate Club Groningen (RECG) de zesde editie van het Young Talent Event. Tijdens dit evenement maken studenten kennis met relevante bedrijven uit de vastgoedsector. 

draaijer+partners en Rondmakers, twee bedrijven van de Draaijer Group, bieden tijdens het Young Talent Event een interactieve workshop waarbij samen met de studenten een strategie en visie bepaald wordt voor een vastgoedproject in Groningen. Vanuit de rol als adviseur vormen we een strategische visie over hoe je moet omgaan met vastgoed voor een grootschalige gebiedsontwikkeling. Vervolgens zoomen we in op de bijbehorende financiële aspecten.  

Op de stand op de bedrijvenmarkt is meer informatie te verkrijgen over de bedrijven en de openstaande vacatures. We vinden het belangrijk dat jong talent zich kan ontwikkelen en proberen hen een brede inkijk te geven in de verschillende mogelijkheden binnen de vastgoedwereld. 

Bekijk de actuele vacatures van draaijer+partners >

Bekijk de actuele vacatures van Rondmakers > 

"Met een interactieve workshop vormen we een strategische visie over hoe je moet omgaan met vastgoed en zoomen we in op de bijbehorende financiële aspecten."

Jan Joost Flim, directeur draaijer+partners

Nieuwste blogs

  • Sociaal
  • Werk
juni 2022

Huisvesting begint bij de gebruiker

Gemeente Diemen, LSa en draaijer+partners gingen in gesprek over de herinrichting van het gemeentehuis en […]

  • Inspiratie
  • Werk
juni 2022

Domeinbenadering en ontwerpgids voor duurzame exploitatie

De gemeente Amersfoort ontwikkelt een nieuw stadhuis. De voorbereidende werkzaamheden zijn gestart, volgens planning wordt […]

  • Circulair
  • Innovatie
juni 2022

De kansen van een circulaire inkoopstrategie

Hoe realiseer je een circulaire facilitaire dienstverlening door middel van een circulaire inkoopstrategie en wat […]