Bedrijfsfotografie_utrecht_5

Zo leuk is werken bij draaijer+partners

Wat wilde jij vroeger worden als je later groot zou zijn? Superheld(in), brandweerman of -vrouw, popster of dolfijnentrainer? Nee, adviseur of projectmanager bij draaijer+partners natuurlijk! Speciaal voor jou hebben wij een aantal redenen op een rijtje gezet waarom het zo leuk is om bij draaijer+partners te werken.

Werken in een inspirerende omgeving

Zowel in Groningen als Utrecht hebben wij een inspirerend en energieopwekkend kantoor met flexibele, ruime en lichte werkplekken gelegen in een groene omgeving. Met ons ergonomisch meubilair kan jij zowel zittend als staand werken en kan jij gebruik maken van extra grote beeldschermen. Tussen onze open werkplekken, stilteruimtes, belcellen, vergaderruimtes en de zogenaamde treincoupé’s vind jij altijd wel een plekje om te werken. Of je werkt gewoon lekker een dagje thuis of op een andere inspirerende locatie. Onze ICT faciliteiten laten alles toe. Wij hebben zoveel mogelijk gedigitaliseerd en maken veel gebruik van videoconferencing om reiskilometers en -tijd te besparen.

Een prettige werksfeer met een persoonlijke draai

Wij zijn een organisatie waar we met zo’n 75 collega’s samenwerken binnen een informele cultuur. Wij zijn eerlijk naar elkaar, maken graag een praatje en een lolletje op zijn tijd moet kunnen. Ook fouten maken kan gebeuren, daar leren wij alleen maar van. Daarnaast werken wij samen met de partnerbedrijven van de Draaijer Groep en beschikken wij over een flexibele schil waar we extra mankracht uit halen.

De ondernemende geest

Binnen draaijer+partners heerst een ondernemende geest. In de afgelopen jaren is een aantal mooie ondernemingen vanuit draaijer+partners geboren. De nieuwe draai, de Beweegbox en Rondmakers zijn daar mooie eerste voorbeelden van. Wij bouwen graag nog verder dan dat. Met een ruime diversiteit aan specialismen, kunnen wij veel van elkaar leren. Hierdoor ontstaat ook extra ruimte om jouw kennis en vaardigheden te verbreden en jouw talenten te ontwikkelen binnen de Draaijer Groep.

Toonaangevende opdrachtgevers door heel het land

Zowel binnen de zorg-, leer-, werk-, als leisureomgeving werken wij voor en samen met grote uiteenlopende klanten verspreid door het land, zoals banken, overheden, energieleveranciers en school-, sport- en cultuurinstellingen. Vind jij het fijn om binnen variërende omgevingen jouw werkzaamheden uit te voeren en ben jij graag op pad? Bij ons is het mogelijk! Wij proberen de uitstoot die reizen veroorzaakt terug te dringen door stimulering van schonere en elektrische auto’s, carpoolen, gebruik van het openbaar vervoer en de (kantoor)fiets.

Jouw ontwikkeling staat voorop

Bij ons gaat het creëren van een prettige werkomgeving verder dan stenen en gezonde gebouwen alleen. Niet alleen prestaties en eigen verantwoordelijkheid, maar juist ook persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. Wij faciliteren om het beste uit jezelf te halen. De TMA-analyse laat zien waar jij staat en geeft jou handvatten voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Een gezonde en gelukkige medewerker, levert uiteindelijk toch het beste resultaat voor alle partijen op!

Rijkelijk gevuld met kennis

Naast persoonlijke ontwikkeling is ook kennisontwikkeling voor ons een belangrijke pijler. Wij hebben ontzettend veel verschillende expertises in huis en leren daardoor dagelijks nieuwe dingen van elkaar. Wij blijven onze nieuwsgierigheid prikkelen. Het bezoeken van lezingen, congressen, workshops en netwerkevenementen moedigen wij dan ook graag aan. Door continu open te blijven staan voor nieuwe kennis en inzichten, creëren wij waardevolle samenwerkingen.

Van zoetekauw tot glutenvrij

Naast het feit dat de koffie heerlijk is en het thee-assortiment subliem beschikken wij over een voedselvoorraad waar zowel de zoetekauw als de healthy foodie blij van wordt. Iedere dag staat een vers gevulde fruitschaal klaar, vergezeld door de populaire snoepjes- en koekjespot. Ook tijdens de lunch is er voor elk wat wils. Zit jouw favoriet er niet bij of heb jij een allergie of dieetwens? Dan zorgen wij dat het op tafel staat!

Een feestje op zijn tijd

Al ben je soms vaak op pad, wij creëren genoeg mogelijkheden om elkaar te blijven zien. Zo organiseren wij om de twee maanden een clubhuisdag, hebben wij jaarlijks een memorabel bindingsweekend en hebben wij een actieve personeelsvereniging. Daarnaast komen ook de vrijdagmiddagborrels en de XXL-borrels om de hoek kijken waar mening biertjes op de Untappd app worden afgestreept. Voor de echte sportievelingen nemen wij deel aan verschillende sportactiviteiten. Van triatlons, volleybaltoernooien tot loop- en fietsactiviteiten.

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuw talent. Wil jij bij ons komen werken? Bekijk dan hier ons actuele vacature-aanbod. Staat ‘jouw’ vacature er niet bij? Geen probleem. Stuur ons gerust een mailtje met jouw open sollicitatie. Ook bieden wij (afstudeer)stages aan studenten van hbo- of universitaire opleidingen. Heb jij interesse? Mail ons dan jouw motivatiebrief en cv, voorzien van jouw onderzoeksvoorstel.


Geschreven door: Yolanda Nout 

“Het leukste aan werken bij draaijer+partners vind ik dat je gestimuleerd wordt om jezelf te ontwikkelen binnen jouw interessegebied! Naast de handvatten die je voor jouw persoonlijke ontwikkeling krijgt aangereikt, staan collega’s altijd open voor vragen en denken zij met jou mee. Er heerst een ondernemende geest die je uitdaagt om het beste uit jezelf te halen. Als Junior ervaar je binnen de projecten al snel waar jouw kracht ligt, doordat wij brede expertises in uiteenlopende vastgoedgebieden onder éénzelfde dak hebben.”

Jurriaan Postema, Junior adviseur

Gerelateerde blogs

  • Gezond
  • Organisatie
maart 2020

Maatregelen draaijer+partners in verband met het coronavirus

De gezondheid van onze mensen, klanten en relaties staat voorop. draaijer+partners volgt de ontwikkelingen met […]

  • Aanbesteden
  • Leer
februari 2020

Almende College: krappe budgetten omzetten naar een toekomstbestendige huisvesting!

In 2017 zijn wij betrokken geraakt bij het Almende college vanuit de vraag Help ons […]

  • Omgevingspsychologie
  • Innovatie
februari 2020

Hoe omgevingspsychologie kan bijdragen aan het creëren van een gezonde en sociale omgeving

De aandacht voor het creëren van gezonde en sociale omgevingen blijft steeds verder toenemen. Terecht wat ons betreft: […]