Oplossing

Welzijn draagt bij aan werkplezier en productiviteit

Sociale interactie heeft een positieve impact op ons welbevinden en is essentieel voor onze gezondheid tijdens het werk en de juiste work-life balance.

Onze diensten

  • Visievorming
  • Strategie
  • Conceptontwikkeling
  • Huisvestingsadvies

Gezonde en sociale omgeving

Er komt steeds meer aandacht voor het creëren van ruimtes die onze gezondheid verbeteren, ontmoeting faciliteren, beweging stimuleren, ons werk inspireren en stress verminderen. De behoefte aan een gezonde en sociale omgeving is groter dan ooit. Daarom brengen we samen met jou in kaart hoe de omgeving nu is opgebouwd en laten we zien waar verbetering mogelijk is. Hiermee geef je sturing aan vitaliteit.

De werkomgeving, zowel op kantoor als thuis, moet op orde zijn en optimaal bijdragen om mensen te binden en te blijven boeien binnen een vitale organisatie. Door de mensen in de organisatie bij het huisvestingsproces te betrekken, stimuleren we de verbinding van mensen aan de organisatie. Dit draagt bij aan aantrekkelijker werkgeverschap, vitalere medewerkers en een hogere productiviteit.

“Een gezonde en inspirerende werkomgeving draagt bij aan een lager ziekteverzuim en een hogere productiviteit.”

Dieuwe Breunissen
Adviseur bij Draaijer

Ambities waarmaken met Well Building

Wij starten met een gesprek met beslissers op het gebied van huisvesting en HR om de ambities, ervaringen en verwachtingen rondom huisvesting, cultuur en personeelsbeleid helder te krijgen. Dit vullen we aan met informatie uit de organisatie op de aspecten van de Well Building Standard.

We koppelen alle ambities en wensen aan de mogelijkheden die de werkomgeving nu en in de toekomst kan bieden. In één duidelijk overzicht presenteren we vervolgens op welke punten goed wordt gescoord en waar verbetering mogelijk of nodig is. Een advies dat we uiteraard ook kunnen begeleiden en waarmaken. Zodat we samen een omgeving creëren waar iedereen zich prettig voelt en het beste uit zichzelf kan halen.

Resultaten

  • Inzicht in beleving gekoppeld aan gebouwprestaties
  • Concrete oplossingen voor een gezondere en socialere werkplek
  • Aantrekkelijk werkgeverschap, vitalere medewerkers en hogere productiviteit

Neem contact op met een van
onze experts

Wil je weten hoe een slim dashboard je kan helpen om grip te krijgen op je zorgomgeving?

Adviseur

Dieuwe Breunissen

Adviseur

Alisa Heesakkers

Senior projectmanager / Teamlead

Frank Rooker

Directeur

Jan Joost Mestebeld