Hoe houd je je frisse school fris?

Het belang van gezonde schoolgebouwen is sinds de Covid-19 pandemie nog groter geworden dan het al was. Onderwijs vindt nog regelmatig plaats in verouderde gebouwen waar maar beperkt mechanische ventilatie aanwezig is. Voor schoolbesturen en gemeenten die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de onderwijshuisvesting ligt er een flinke uitdaging om frisse, gezonde scholen te hebben en te houden.

Inzicht in luchtkwaliteit met het dashboard

Het meten van de CO2-waarde in onderwijsruimten geeft inzicht, maar pas door het toevoegen van data krijg je écht grip op luchtkwaliteit, comfort en ruimtegebruik. Als je weet hoe verschillende ruimtes en gebruikers zich gedragen, kun je gericht acties ondernemen. Met onze intelligente BI tools analyseren wij de variabelen die de luchtkwaliteit én het comfort beïnvloeden. Vervolgens krijg je advies hoe je de luchtkwaliteit positief kunt beïnvloeden.

Bekijk de functionaliteiten van ons dashboard te zien in deze gratis video:

 

 

Gezonde leeromgeving = gelukkige gebruikers

Een aangename leeromgeving leidt tot betere leerprestaties. Schone en frisse schoolgebouwen dragen bij aan het leervermogen, de comfortbeleving en de gezondheid van leerlingen en leerkrachten. Bovendien is een gezond en duurzaam gebouw goed voor het imago van de school.

Resultaten

  • Overzichtelijk en begrijpelijk dashboard met bruikbare informatie
  • Grip op comfort en binnenklimaat
  • Gezonde onderwijshuisvesting die het beste haalt uit leerlingen en leerkrachten

Waarom draaijer+partners?

Ten eerste hebben onze consultants jaren ervaring in de sector en in het vertalen van vraagstukken van scholen naar handige oplossingen.  

Daarnaast is ons dashboard volledig zelf beheerbaar. Zodra wij het hebben ingericht aan de hand van jouw bestaande data, zit je niet vast aan een lang contract. Zo makkelijk kan het zijn. 

Wil je weten hoe een slim dashboard jou kan helpen om grip te krijgen op het binnenklimaat en comfort van jouw leeromgeving?

Vraag een gratis demo aan

Casper
InnovatieexpertCasper Meinderssenior adviseur
Erwin
InnovatieexpertErwin Alderssenior projectmanager

Gerelateerde cases