Podcast

Gezond binnenklimaat in het onderwijs

In de nieuwste podcast van Smart Workplace gaat het over een interessante samenwerking die zorgt voor een slimme onderwijsomgeving. Tom Noten, conrector bedrijfsvoering en organisatie bij Almende College, Casper, Manager Exploitatie bij Draaijer en Erwin, Projectmanager bij Draaijer bespreken hoe je data kunt inzetten voor een goed binnenklimaat en efficiënt ruimtegebruik. .

Vernieuwing van het onderwijs en dan niet de lesstof maar juist de gebouwen. Almende College en Draaijer kwamen samen om inzicht te krijgen in hoe ruimtes echt gebruikt worden, welke ruimtes nou echt geliefd zijn en hoe je daar ook de organisatie op aan kan passen. De technologie moet daarbij een middel zijn om de organisatie te helpen sturen.

Nieuwsgierig naar de podcast? SWP Talks 20 is te beluisteren via Spotify en Springcast. Of ga naar de website van Smart WorkPlace.

Op de foto van links naar rechts: Erwin (Draaijer), Wim Kooyman (Smart WorkPlace), Casper (Draaijer) en Tom Nooten (Almende College).

“We willen dat de leerlingen graag naar school gaan. Daar speelt klimaat ook een rol in. In een gebouw waar dat goed geregeld is, neemt de concentratie toe en dat komt de schoolprocessen ten goede.”

Tom Noten
Conrector bedrijfsvoering en organisatie bij Almende College