Exploitatie en beheer

  • Verduurzaming vastgoedportefeuille en transitie
  • Managing Agent ​
  • Interim Management
  • Facilitaire dienstverlening ​
  • Onderhoud en Beheer
  • Soft Services
  • Beleving- en tevredenheidsonderzoek ​
  • Kwartiermaker Facilitaire Organisatie
  • Onderhoudsmanagement (MJOP)
  • Contractmanagement

Excelleren in de gebruiksfase

Al in de voorfase van een project denken we na over het gebruik. Tijdens het ontwerp of de realisatie van huisvesting gemaakte keuzes hebben namelijk jarenlange consequenties. Het draait steeds om de beleving van gebruikers en om de optimale ondersteuning van de dagelijkse activiteiten.

Door onze ruime kennis van vastgoed en facilitaire dienstverlening hebben we er kijk op hoe je huisvesting in de gebruiksfase kunt laten excelleren.

Succesproject Forum

Draaijer werkt bijvoorbeeld al 3 jaar voor het bijzondere Forum Groningen. Na de oplevering van het imposante gebouw zorgen wij dat het gebouw tijdens de gebruiksfase optimaal functioneert. Zo dragen wij bij om van dit iconische gebouw een positieve plek te maken.

“We zijn fysiek bij de opdrachtgever op locatie aanwezig. Echt met de poten in de klei. Zo kunnen we gevraagd en ongevraagd optimalisaties in de organisatie uitvoeren. Dat is absoluut een toegevoegde waarde.”

Marieke Winter
Senior adviseur bij Draaijer

Interim management en managing agent

Soms zoek je expertise bij de organisatie van je dienstverleningsconcept of het beheer van huisvesting. Wij helpen met het formuleren van oplossingen en het implementeren van veranderingen die een meerwaarde bieden aan de mensen en de organisatie. Is er tijdelijk kennis of capaciteit nodig op de afdeling facilitair of beheer? Draaijer levert management op strategisch, tactisch en operationeel niveau. We bieden ondersteuning bij het verbeteren van processen en bij het herstructureren of introduceren van diensten.

Wil je de coördinatie en de aansturing van operationele dienstverleners helemaal uitbesteden? Dat kan met onze Managing Agent. Wij bepalen vooraf samen de scope van de opdracht en maken duidelijke afspraken over verantwoordelijkheid. Vervolgens gaan we aan de slag om je zorg uit handen te nemen. Zo ben je verzekerd van een professionele facilitaire organisatie: dienstverlenend en resultaatgericht. Bovendien is er voor de gebruikers één duidelijk aanspreekpunt.

Hulp nodig bij exploitatie, beheer of facility management?

Onze experts laten jouw huisvesting optimaal werken in iedere omgeving:
· Zorg + Wonen
· Onderwijs + Onderzoek
· Werkplek + Kantoren
· Sport + Cultuur + Leisure

Senior adviseur

Marieke Winter

Senior adviseur

Ingeborg Leene

Bouwmanager

Niels Kuiken

Adviseur

Paul Knot