Waarom kiezen voor draaijer+partners?

  • Partner in strategische huisvesting
  • Inspireren, creëren, realiseren en exploiteren
  • Voor gebruikers, ontwikkelaars en beleggers
  • Vestigingen in Utrecht en Groningen
  • circa 80 adviseurs en projectmanagers
  • 28 jaar ervaring

"Huisvesting moet organisaties maximaal ondersteunen en voor de gebruikers als ‘thuis’ voelen door een prettige ervaring en beleving te stimuleren."

Berry ten Pas, Jan Joost Flim en Jan Joost Mestebeld

Voor welke uitdaging staan wij?

Wij creëren samen met opdrachtgevers en partners duurzame omgevingen waar mensen zich goed voelen en goed presteren.

gezond
sociaal
energieopwekkend
slim
circulair

Gezonde omgevingen zijn comfortabel en fris. Ze verhogen de prestaties of versnellen het herstel van mensen en het maakt ze bewuster van hun vitaliteit.

Sociale gebouwen zorgen ervoor dat mensen zich veilig, welkom en betrokken voelen. Dit bepaalt of het een inspirerende plek is om te werken, te leren, te verblijven en te wonen.

Energiezuinige gebouwen besparen kosten, dragen bij aan klimaatverbetering en verhogen de vastgoedwaarde.

Slimme omgevingen zorgen voor efficiënte inzet van ruimtes en kunnen zich aanpassen gedurende de tijd. Dit verlaagt de kosten, verbetert service en leidt tot hogere productiviteit en welzijn.

Circulaire gebouwen zijn duurzaam, verspillen geen grondstoffen en hebben een groot aanpassingsvermogen, omdat gebruikers vaak betalen voor gebruik in plaats van bezit.

Wij staan naast bestuurders en vertalen hun ambities en strategische doelen naar energieke en toekomstbestendige omgevingen.

“Wij hebben niet de expertise om te anticiperen op de risico’s in een aanbestedingstraject, draaijer+partners wél.”

Tamara de Lange, oud directeur Centrale Services, Zone.college

Het hoogst haalbare. En dat haalbaar gemaakt.

Wat zou de hoogst haalbare winst kunnen zijn voor gebruikers, jouw organisatie én de maatschappij? Want dat is wat wij met jou wil­len waarmaken. Door samen met je op te trekken: van visieontwikkeling tot en met exploitatie. Door de juiste ketenpartners achter jouw doelen te scharen. En door verantwoordelijkheid te nemen voor het eindresultaat: een duurzaam betaalbare omgeving waar mensen zich goed voelen en goed presteren. Nu, maar ook over 20 jaar. Wij doen dit voor zorg-, leer-, werk- en leisureom­gevingen. Maar vooral voor organisaties die de ambitie hebben het elke dag weer beter te doen.

73% van de kantoorwerkers presteert niet goed in zijn omgeving

Het kan anders en het moet anders!

Draaijer Group

draaijer+partners is onderdeel van de Draaijer Group, een groep van samenwerkende organisaties. Het gemeenschappelijke doel van de partners is het creëren, realiseren en exploiteren van energieke en toekomstbestendige leefomgevingen. Samen met opdrachtgevers werken de partners van de Draaijer Group aan omgevingen waar mensen zich goed voelen en optimaal presteren.

Meer over de groep