Werkplek + Kantoren

Een werkplek waar je energie van krijgt

De positieve impact van omgaan met anderen is essentieel voor je werkplezier en de juiste work-life balance. Draaijer loopt voorop in het creëren van ruimtes die je gezondheid verbeteren, ontmoeting faciliteren, beweging stimuleren, je werk leuker maken en stress verminderen. Kortom, een gezonde werkomgeving.

Ontmoeten en samenwerken

Medewerkers en gebruikers staan centraal. We geloven in een omgeving die ontmoeting en samenwerking stimuleert en tegelijk ruimte biedt voor concentratie en reflectie. Door het inzetten van onze ervaring met Well, Biophilic Design Principles en Vitaliteitstoepassingen zorgt Draaijer ervoor dat het gebouw en alles eromheen bijdraagt aan het welzijn van mensen.

Naast advies over duurzaamheid en gezonde omgevingen zetten we in op integrale bedrijfsvoeringsoplossingen. Daarbij gaan we op zoek naar de synergie tussen de afdelingen HRM, ICT, Facility Management en Huisvesting.

Onze diensten

  • Visievorming
  • Strategie
  • Huisvestingsadvies
  • Projectmanagement
  • Aanbesteden en contractvorming
  • Directievoering en toezicht
  • Exploitatieadvies
  • Managing Agent

“Het kantoor is meer dan een plek voor een bureau. Het is een ontmoetingsplek waar je het merk en de cultuur stimuleert.”

Jan Joost Mestebeld
Directeur bij Draaijer

Waardevolle oplossingen voor gebouw en gebruikers

Onze aanpak biedt inzicht in kansen en maatregelen. Zo zorgen we voor een toekomstbestendige inrichting van de werkomgeving en bedrijfsvoering. Ons team van ervaren professionals is in staat om ieder huisvestings- en bedrijfsvoeringvraagstuk te beantwoorden; van strategisch advies tot concrete uitvoering en exploitatie.

Hierbij nemen wij de verantwoordelijkheid voor het resultaat. Hiermee krijg je waardevolle oplossingen, die niet alleen financieel gedreven zijn, maar ook kwaliteit toevoegen aan de gehele organisatie.

Senior projectmanager / Teamlead

Frank Rooker

Directeur

Jan Joost Mestebeld

Adviseur

Dieuwe Breunissen

Senior adviseur

Hans Lubbers

Senior adviseur

Ingeborg Leene

Projectmanager

Lotte Kooi

Senior adviseur

Marieke Winter

Adviseur

Michiel van Wijk

Adviseur

Paul Knot

Projectmanager

Rick Hogenes

Projectmanager

Mike Korving

Adviseur

Alisa Heesakkers

Adviseur

Wouter Burgmans

Bouwmanager

Martin Davies

Adviseur

Ernst Hardeman

Meer weten over
andere omgevingen?

Draaijer zorgt dat mensen optimaal kunnen werken, leren, zorgen en recreëren.