Werkplek + Kantoren

Een werkplek waar je energie van krijgt

De positieve impact van omgaan met anderen is essentieel voor je werkplezier en de juiste work-life balance. Draaijer loopt voorop in het creëren van ruimtes die je gezondheid verbeteren, ontmoeting faciliteren, beweging stimuleren, je werk leuker maken en stress verminderen. Kortom, een gezonde werkomgeving.

Ontmoeten en samenwerken

Sociale interactie heeft een positieve impact op ons welbevinden en is essentieel voor onze gezondheid tijdens het werk en de juiste work-life balance.

Wij geloven in een omgeving die ontmoeting en samenwerking stimuleert en tegelijk ruimte biedt voor concentratie en reflectie. Door het inzetten van onze ervaring met Well, Biophilic Design Principles en Vitaliteitstoepassingen zorgt Draaijer ervoor dat het gebouw en alles eromheen bijdraagt aan het welzijn van mensen.

Onze diensten

  • Visievorming
  • Strategie
  • Huisvestingsadvies
  • Projectmanagement
  • Aanbesteden en contractvorming
  • Directievoering en toezicht
  • Exploitatieadvies
  • Managing Agent

“Het kantoor is meer dan een plek voor een bureau. Het is een ontmoetingsplek waar je het merk en de cultuur stimuleert.”

Jan Joost Mestebeld
Directeur bij Draaijer

Toekomstgerichte werkomgeving

Naast advies over duurzaamheid en gezonde omgevingen zetten we in op integrale bedrijfsvoeringsoplossingen. Daarbij gaan we op zoek naar de synergie tussen de afdelingen HRM, ICT, Facility Management en Huisvesting.

Door de mensen in de organisatie bij het huisvestingsproces te betrekken, stimuleren we de verbinding van mensen aan de organisatie. Dit draagt bij aan aantrekkelijker werkgeverschap, vitalere medewerkers en een hogere productiviteit.

We koppelen alle ambities en wensen aan de mogelijkheden die de werkomgeving nu en in de toekomst kan bieden. In één duidelijk overzicht presenteren we vervolgens op welke punten goed wordt gescoord en waar verbetering mogelijk of nodig is. Een advies dat we uiteraard ook kunnen begeleiden en waarmaken. Zodat we samen een omgeving creëren waar iedereen zich prettig voelt en het beste uit zichzelf kan halen.

Contact team Werkplek + Kantoren

Onze professionals beantwoorden ieder huisvestings- en bedrijfsvoeringvraagstuk; van strategisch advies tot concrete uitvoering en exploitatie.

· Strategie + Advies
· Management + Realisatie
· Exploitatie + Beheer
· Data + Digital services

Senior projectmanager / Teamlead

Frank Rooker

Senior adviseur

Ingeborg Leene

Adviseur

Dieuwe Breunissen

Senior adviseur

Hans Lubbers

Projectmanager

Lotte Kooi

Senior adviseur

Marieke Winter

Adviseur

Michiel van Wijk

Adviseur

Paul Knot

Projectmanager

Mike Korving

Adviseur

Alisa Heesakkers

Adviseur

Wouter Burgmans

Adviseur

Ernst Hardeman

Adviseur

Judy Berkhout

Directeur

Jan Joost Mestebeld

Meer weten over
andere omgevingen?

Draaijer zorgt dat mensen optimaal kunnen werken, leren, zorgen en recreëren.