Werken bij

Werken aan betekenisvolle omgevingen

Samen werken aan uitdagende projecten voor aansprekende klanten? Het verschil maken voor mensen en organisaties? Ben je intrinsiek gemotiveerd om gezonde en duurzame omgevingen te creëren? Sluit je dan aan bij onze groep enthousiaste professionals. Draaijer is toonaangevend in Nederland op het gebied van vernieuwende, slimme en circulaire omgevingen.

Wat kunnen we voor je doen?

We zijn altijd op zoek naar uniek talent. Je bent van harte welkom om op een van onze vacatures te reageren. Maar misschien wel beter: laten we samen uitvinden wat jouw mogelijkheden zijn! Welke kwaliteiten wil je inzetten om jezelf en ons beter te maken?

Sollicitatieformulier

Werken met passie en plezier

Onze collega’s hebben passie voor hun vak. Daar zijn we trots op. Bij ons krijg je de vrijheid en de verantwoordelijkheid om te werken aan inspirerende projecten. We zijn gefocust op onze klanten en de gebruikers. Daarnaast is er minstens zoveel aandacht voor een positieve werksfeer, plezier en onderlinge verbinding.

Dit zie je terug in een regelmatige bedrijfsbijeenkomsten, een actieve personeelsvereniging, het vieren van successen, bijzondere reizen, kennisdelingssessies, gezellige uitjes en een ambitieuze ‘young professional club’.

Voor starters en junioren

  • Projecten bij uiteenlopende opdrachtgevers
  • Coaching door een senior collega
  • Passende opleidingen

Voor ervaren professionals

  • Impact maken voor opdrachtgevers
  • Groeien tot expert binnen je vakgebied
  • Intervisie en opleiding via de Draaijer Academy
  • Persoonlijke en professionele ontwikkeling

“Net zoals bij onze klanten creëren we ook voor onze eigen mensen een omgeving waar ze optimaal presteren, zich prettig voelen en het beste uit zichzelf kunnen halen.”

Yolanda Nout
HR business partner bij Draaijer

Wil je het beste halen uit jezelf en uit ons?

Talenten staan bij ons centraal. Want als jij groeit, doen onze klanten dat ook! We werken flexibel zowel in tijd, plaats als werkduur. Onze hoogwaardige ICT-faciliteiten en communicatiemiddelen ondersteunen deze manier van werken. Draaijer heeft prettige kantooromgevingen in Groningen, Utrecht en Rotterdam en we werken regelmatig vanuit huis of vanuit locatie bij opdrachtgevers.

Stageplaatsen en afstudeeronderzoeken

Onze collega’s nemen graag afstudeerders en stagiairs onder hun hoede. Junioren zijn in staat om ongeremd out-of-the-box te denken en om vraagstukken vanuit een ander perspectief te bekijken. Daardoor blijft onze organisatie fris nadenken. Met inspirerende ideeën als resultaat. Heb je een goed idee? Stuur ons dan vooral jouw onderzoeks- of stagevoorstel.

Werken bij Draaijer

Onze HR professionals gaan graag het gesprek met je aan.

HR business partner

Yolanda Nout

HR medewerker

Mieke Duut

Maak kennis
met onze collega’s

Onze medewerkers hebben de drive om het verschil te maken binnen onze projecten. Ontmoet het team van Draaijer.