Blog

Het unieke vak van de projectmanager

Voor Simon de Ruig voelt zijn rol als senior projectmanager uniek. Omdat het zijn dagelijkse missie is om te ontzorgen en de juiste stappen te nemen.

Prettige huisvesting

Ik focus me voornamelijk op duurzaamheid, gezondheid en circulariteit op mijn projecten. Dat doe ik door persoonlijk in contact te staan met opdrachtgevers en met de gebruikers van het gebouw. Het doel is om huisvesting zo te organiseren dat mensen zich er prettig voelen. Een gedegen projectaanpak zorgt ervoor dat we de juiste stappen zetten. Zo hoeft de opdrachtgever zich geen zorgen te maken over de juiste organisatievorm, risico’s en kwaliteitsborging.

Dynamische functie bij Draaijer

Draaijer betekent voor mij: dynamiek! Geen dag is hetzelfde en dat maakt het werk zo boeiend. De connectie met mijn collega’s vind ik heel belangrijk. We werken, leren en groeien samen. En daarnaast maken we ook nog eens de leukste herinneringen tijdens uitjes en clubhuisdagen.

De toekomst van projectmanagement

In de huisvestingsopgaven wordt de context steeds uitdagender. Als spin in het web ben ik verantwoordelijk voor het ultieme resultaat. Mijn grootste uitdaging? Innovatie in bouwprocessen oppakken en verder brengen. Zo vragen huisvestingsvraagstukken en bouwprojecten steeds meer om een integrale benadering van duurzaamheid. Een mooie uitdaging. Samen weken aan een gezonde leefomgeving!

Senior projectmanager

Simon de Ruig

HR business partner

Yolanda Nout

“Ben jij klaar voor een impactvolle rol in duurzaam projectmanagement? Sluit je dan aan bij het team van Draaijer!”

Simon de Ruig
Senior projectmanager bij Draaijer