Blog

Werken aan toonaangevende sportaccommodaties

In januari startte Robert Schrama als projectmanager bij Draaijer in het team Sport, Cultuur en Leisure. 

Vrijheid en verantwoordelijkheid 

Ik ben vanaf dag één vriendelijk ontvangen door collega’s. Het viel me direct op dat iedereen binnen Draaijer oog heeft voor elkaar, maar dat je tegelijk ook vrij bent om op je eigen manier te werken. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Tegelijkertijd is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. 

Projecten om trots op te zijn  

Na mijn introductie kon ik mijn schouders zetten onder twee inspirerende projecten. Als projectmanager ben ik betrokken bij een groot landgoed, waar een recreatiepark en sportpark in samenhang worden herontwikkeld. Tegelijkertijd werk ik aan een adviestraject over het maken van gezamenlijk sportbeleid na de fusie tussen meerdere gemeentes. Twee leuke uitdagingen om samen met collega’s aan te werken. Daarnaast geef ik advies bij de renovatie en nieuwbouw van stadions en andere grootschalige publieksaccommodaties. 

De ultieme sportaccommodatie 

Ik vind het mooi dat ik mijn brede ervaring met grootschalige sportcomplexen kan koppelen aan de kennis en ervaring die aanwezig is binnen Draaijer. Ik hoop in de toekomst de projectmanager te mogen zijn van een nieuwe toonaangevende (top)sportaccommodatie en daarmee iets moois neer te zetten voor de Nederlandse sportliefhebber. 

Projectmanager

Robert Schrama