Nieuws

ADG en Draaijer Group bundelen krachten

Draaijer Group – en alle labels die hieronder vallen, waaronder Draaijer – worden overgenomen door ADG dienstengroep. Graag informeren we je over de achtergronden van onze beslissing en wat er in de praktijk gaat gebeuren.

Door de overname kan de Draaijer Group haar strategische positie versterken en een unieke propositie op gebied van huisvesting en diensten krachtiger ontwikkelen. Onder de vleugels van deze sterke facilitaire dienstverlener kan de gewenste groei worden gerealiseerd.

ADG aan haar kant heeft de wens om bij haar klanten de complete strategische facilitaire waardeketen te verzorgen. Door de krachten van de ADG bedrijven, waaronder HEYDAY, aan te vullen met de expertise van Draaijer Group, zetten we beide een belangrijke stap in deze richting. Een stap die ADG in staat stelt verder te groeien, te innoveren en haar klanten nog beter te bedienen.  

Draaijer Group, ADG en haar werkmaatschappijen zijn een goede match omdat we elkaar aanvullen in de dienstverlening en ook qua cultuur goed bij elkaar passen. Vanuit haar eigen identiteit zal de Draaijer Group een zelfstandig onderdeel worden binnen ADG dienstengroep, net als alle andere ADG bedrijven. We profiteren op deze manier van de omvang, ervaringen en innovatiekracht van ADG als geheel, maar behouden ons eigen profiel en onze flexibiliteit.

De directies van de bedrijven in de Draaijer Group, met uitzondering van die van LSa, blijven aan.

Namens de directie van de Draaijer Group
Edgar Anholts, Henri Drenthen en Peter Ruchti

en de directie van Draaijer
Jan Joost Flim, Jan Joost Mestebeld en Berry ten Pas

De bedrijven van de Draaijer Group
Directeur

Jan Joost Flim

Directeur Draaijer Group

Peter Ruchti