Event

Slimme Gebouwen – Gezonde Gebruikers

2 november 2023 organiseert Smart WorkPlace het SWP Congres met als thema Slimme Gebouwen – Gezonde Gebruikers. Als strategisch partner in slimme en gezonde omgevingen is Draaijer hier uiteraard bij aanwezig.

Het thema lijkt een vanzelfsprekende twee-eenheid, maar dat is veelal niet het geval. Het gemis van een integrale aansturing maakt dat investeringen snel verloren gaan en het beoogde doel niet wordt bereikt. Hoe kunnen Slimme Gebouwen en Gezonde Gebruikers in één adem worden genoemd? Wat is daarvoor nodig? Wie heeft daar invloed op?

Van visie naar betekenisvolle werkomgeving

Door de komst van hybride werken zijn organisaties en hun medewerkers op zoek naar balans tussen werk en privé tijd, thuiswerken en op kantoor en digitaal en fysiek bijeenkomen. Gevolgd door de uitdaging: Hoe zorg ik dat medewerkers zich betrokken voelen bij de organisatie en dat we een community creëren waarin zij zich prettig voelen en graag bij willen horen? Hoe vertaalt de bedrijfscultuur zich naar de werkomgeving en andersom, hoe stimuleert de werkomgeving de bedrijfscultuur en het gevoel van betrokkenheid bij de organisatie.

Interactieve workshop

In een interactieve sessie gaan onze collega’s Alisa Heesakkers en Ingeborg Leene op 2 november samen met je op zoek naar de elementen die voor jouw organisatie belangrijk zijn en welke eerste stappen je moet zetten op weg naar een betekenisvolle werkplek.

We zijn ervan overtuigd dat een goede werkomgeving bijdraagt aan het welbevinden, betrokkenheid, creativiteit, productiviteit, van de medewerkers, die zich verbonden voelen met de organisatiecultuur. Veel organisaties zijn op zoek naar nieuwe slimme, gezonde en circulaire werkplekconcepten. Dit vraagt om een integrale kijk en creatieve oplossingen. Vanuit team Werkplek + Kantoren werken onze collega’s dagelijks aan het creëren van betekenisvolle werkomgevingen. Positieve plekken die je gezondheid verbeteren, ontmoeting faciliteren, beweging stimuleren, je werk leuker maken en stress verminderen.

Samen met Smart WorkPlace en andere interessante partijen gaan we op 2 november dieper in op deze onderwerpen. Het congres vindt plaats op de begane grond van ons kantoor in Utrecht. Tickets zijn beschikbaar via de website van Smart WorkPlace.

Adviseur

Alisa Heesakkers

Senior adviseur

Ingeborg Leene

"Wij zijn er van overtuigd dat een goede werkomgeving bijdraagt aan het welbevinden, betrokkenheid, creativiteit, productiviteit, van de medewerkers, die zich verbonden voelen met de organisatiecultuur. Voor ons is dat de betekenisvolle werkomgeving."

Alisa Heesakkers
Adviseur bij Draaijer