Event

Slimme Gebouwen – Gezonde Gebruikers

Save the date: 2 november 2023 organiseert Smart WorkPlace het SWP Congres met als thema Slimme Gebouwen – Gezonde Gebruikers. Als strategisch partner in slimme en gezonde omgevingen is Draaijer hier uiteraard bij aanwezig.

Het thema lijkt een vanzelfsprekende twee-eenheid, maar dat is veelal niet het geval. Het gemis van een integrale aansturing maakt dat investeringen snel verloren gaan en het beoogde doel niet wordt bereikt. Hoe kunnen Slimme Gebouwen en Gezonde Gebruikers in één adem worden genoemd? Wat is daarvoor nodig? Wie heeft daar invloed op?

Gezonde huisvesting

Gezonde huisvesting richt zich in de eerste plaats op het fysiek en mentaal welbevinden van de mensen die er werken, leren, zorgen of recreëren. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat mensen elkaar ontmoeten en samenwerken. Maar ook dat ze zich op een plezierige manier kunnen ontwikkelen, fijn kunnen herstellen, of op vernieuwende manier kunnen bewegen en ontspannen.

Slimme huisvesting

Draaijer maakt effectief gebruik van data en technologie. Zo heb je realtime inzicht en kun je gebruikservaringen verbeteren, het gebruik van de ruimte optimaliseren, bepalen hoe je servicegerichter kunt zijn en het binnenklimaat verbeteren. Met de juiste oplossingen zorgen we voor verbeteringen én dragen we bij aan het gemak en welzijn van mensen.

Samen met Smart WorkPlace en andere interessante partijen gaan we op 2 november dieper in op deze onderwerpen. Het congres vindt plaats op de begane grond van ons kantoor in Utrecht. Tickets zijn vanaf begin september beschikbaar via de website van Smart WorkPlace.

Senior projectmanager / Teamlead

Frank Rooker

Marketing en Communicatie adviseur

Linda Steehouwer

"Wij zijn er van overtuigd dat een goede werkomgeving bijdraagt aan het welbevinden, betrokkenheid, creativiteit, productiviteit, van de medewerkers, die zich verbonden voelen met de organisatiecultuur. Voor ons is dat de betekenisvolle werkomgeving."

Alisa Heesakkers
Adviseur bij Draaijer