Nieuws

Young Draaijer in Amsterdam

Onze jonge professionals van de Draaijer Group waren deze editie van Young Draaijer op pad in Amsterdam. Het inspirerende dagprogramma had als thema onderwijs en bestond uit een projectbezoek bij Hervormd Lyceum Zuid en The British School of Amsterdam. Op beide locaties kregen onze collega’s een rondleiding: bij het Hervormd Lyceum Zuid werd dit verzorgd door Dura Vermeer Renovatie Midden West. Aangekomen bij The British School of Amsterdam mochten de bouwhelmen af en kregen de collega’s een rondleiding in de school door Atelier PRO Architekten. Wij willen beide organisaties bedanken voor de interessante rondleidingen tijdens deze inspirerende dag.

Na afloop gezamenlijk dineren en een bezoek aan het comedycafé tijdens het avondprogramma bracht waardevolle momenten in het creëren van onderlinge verbinding en het uitwisselen van ervaringen tussen onze jonge collega’s.

Regelmatig worden er Young Draaijer evenementen georganiseerd voor en door de young professionals van de Draaijer group. Ben jij er de volgende keer ook bij?