Nieuws

Young Professionals Group zorgt voor verbinding

Wij geloven dat onze medewerkers met meer plezier werken, zich beter ontwikkelen, gemotiveerder zijn en langer bij ons blijven werken als ze zich niet alleen verbonden voelen met de organisatie, maar vooral met hun collega’s. Door te investeren in de verbinding, investeren wij ook in de toekomstbestendigheid van de Draaijer Group.

Regelmatig worden er Young Draaijer evenementen georganiseerd waarbij de Young Professionals van alle organisaties binnen de Draaijer Group op een inspirerende en gezellige manier met elkaar connecten. Uit alle delen van Nederland, met verschillende expertises en ervaringen maar allemaal werkzaam in hetzelfde werkveld. Altijd vanuit ambitie om alles uit jezelf te halen en tegelijkertijd vanuit de behoefte aan plezier en informele contacten met gelijkgestemden buiten het werk.

Wisselend programma

De organisatie van de evenementen wordt gedaan door de deelnemers zelf. Zodat het programma altijd aansluit bij actuele thema’s. Deze staat altijd in het teken van twee dingen: een inhoudelijke activiteit in de vorm van een workshop, presentatie of bedrijfsbezoek en bijkletsen tijdens een borrel met een lekker hapje. De meest uiteenlopende onderwerpen worden besproken en deze zijn lang niet altijd werk gerelateerd.

Young Draaijer op bezoek in Groningen

Eén van de laatste Young Draaijer bijeenkomsten vond plaats in Groningen. Een plek waar wij ons thuis voelen omdat het kantoor van Draaijer er is gevestigd, maar ook omdat we er vele mooie projecten doen. Deze dag is de kans gegrepen om drie projecten te bezoeken: Museum aan de A, Kunstencentrum VRIJDAG en het Groninger Forum.

Projectmanager

Berfin Yardak

"Door de Young Draaijer bijeenkomsten leer ik mijn collega's veel beter kennen, zowel zakelijk als privé."

Mirjam Rodenburg
Adviseur bij Draaijer