Zo leuk is werken bij draaijer+partners

Wat wilde jij vroeger worden als je later groot zou zijn? Superheld(in), brandweerman of -vrouw, popster of dolfijnentrainer? Nee, adviseur of projectmanager bij draaijer+partners natuurlijk! Onze collega’s werken graag bij ons en dat is eigenlijk ook logisch. We hebben een aantal redenen op een rijtje gezet waarom het zo leuk is om bij draaijer+partners te werken.

Een prettige werksfeer met een persoonlijke draai

Wij zijn een organisatie waar we met zo’n 75 collega’s samenwerken binnen een informele cultuur. Ook al zijn we druk, we hebben altijd tijd voor een praatje. Het enthousiasme en teamgevoel van de collega’s is bijzonder hoog. Iedereen krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om te doen waar hij of zij goed in is. We zijn eerlijk naar elkaar en leren van onze fouten.

Werken in een inspirerende omgeving

Zowel in Groningen als Utrecht hebben wij een inspirerend en energieopwekkend kantoor met flexibele, ruime en lichte werkplekken gelegen in een groene omgeving. Met ons ergonomisch meubilair kun je zowel zittend als staand werken en kun je gebruik maken van extra grote beeldschermen. Tussen onze open werkplekken, stilteruimtes, belcellen, vergaderruimtes en de zogenaamde treincoupés vind je altijd wel een plekje om te werken. Of je werkt gewoon lekker een dagje thuis of op een andere inspirerende locatie. Onze ICT faciliteiten laten alles toe. Wij hebben zoveel mogelijk gedigitaliseerd en maken veel gebruik van videoconferencing om reiskilometers en -tijd te besparen.
Vanwege het Coronavirus werken we momenteel met het online reserveringssysteem Book My Desk, zodat je precies kunt zien wie wanneer op kantoor is. Uiteraard bieden we ook voorzieningen om een prettige thuiswerkplek te creëren.

Toonaangevende opdrachtgevers door heel het land

Zowel binnen de zorg-, leer-, werk-, als leisureomgeving werken wij voor en samen met uiteenlopende klanten verspreid door heel Nederland. We werken aan de tofste projecten, waaronder grote kantoren, moderne gemeentehuizen, multifunctionele scholen, enerverende sportcentra en bijzondere cultuurinstellingen. Wie wil er nou niet werken aan Paleis Het Loo?
Vind jij het fijn om binnen variërende omgevingen jouw werkzaamheden uit te voeren en ben jij graag op pad? Bij ons is het mogelijk! We proberen de uitstoot die reizen veroorzaakt terug te dringen door stimulering van schonere en elektrische auto’s, carpoolen, gebruik van het openbaar vervoer en de (kantoor)fiets.

Jouw ontwikkeling staat voorop

Bij ons gaat het creëren van een prettige werkomgeving verder dan stenen en gezonde gebouwen alleen. Niet alleen prestaties en eigen verantwoordelijkheid, maar juist ook persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. Wij faciliteren om het beste uit jezelf te halen. De TMA talentenanalyse laat zien waar jij staat en geeft handvatten voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Een gezonde en gelukkige medewerker levert uiteindelijk het beste resultaat voor alle partijen op!

Rijkelijk gevuld met kennis

Naast persoonlijke ontwikkeling is ook kennisontwikkeling voor ons een belangrijke pijler. Wij hebben ontzettend veel verschillende expertises in huis en leren daardoor dagelijks nieuwe dingen van elkaar. Wij blijven onze nieuwsgierigheid prikkelen. Het online deelnemen of fysiek bezoeken van lezingen, congressen, workshops en netwerkevenementen moedigen wij dan ook graag aan. Door continu open te blijven staan voor nieuwe kennis en inzichten, creëren wij waardevolle samenwerkingen. Bovendien is er ruimte om jouw kennis en vaardigheden te verbreden en talenten te ontwikkelen binnen de Draaijer Group. We werken veel samen met de partnerbedrijven van de Draaijer Group en beschikken wij over een flexibele schil waar we extra mankracht uit halen.

Van zoet tot vegetarisch

Naast heerlijke koffie en een verfijnd thee-assortiment beschikken wij over een voedselvoorraad waar zowel de zoetekauw als de healthy foodie blij van wordt. Er wordt gezorgd voor een vers gevulde fruitschaal, vergezeld door de populaire snoepjes- en koekjespot. Ook tijdens de lunch is er voor elk wat wils. Zit jouw favoriet er niet bij of heb jij een allergie of dieetwens? Dan zorgen wij dat het op tafel staat.

Een feestje op zijn tijd

Al ben je soms vaak op pad, wij creëren genoeg mogelijkheden om elkaar te blijven zien. Zo organiseren wij om de twee maanden een clubhuisdag, hebben wij jaarlijks een memorabel bindingsweekend en hebben wij een actieve personeelsvereniging. Daarnaast komen ook de vrijdagmiddagborrels en de XXL-borrels om de hoek kijken waar menig biertje op de Untappd app worden afgestreept. Voor de echte sportievelingen nemen wij deel aan verschillende sportactiviteiten. Van triatlons, volleybaltoernooien tot loop- en fietsactiviteiten.

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuw talent. Wil jij bij ons komen werken? Bekijk dan hier ons actuele vacature-aanbod. Staat ‘jouw’ vacature er niet bij? Geen probleem. Stuur ons gerust een mail met jouw open sollicitatie. Ook bieden wij (afstudeer)stages aan studenten van hbo- of universitaire opleidingen. Heb je interesse? Mail ons dan jouw motivatiebrief en cv, voorzien van jouw onderzoeksvoorstel.


Geschreven door: Yolanda Nout 

"Bij draaijer+partners mag je samen met enthousiaste collega’s uitdagende projecten coördineren vanaf de start tot en met de oplevering. Het is leuk dat je hierbij ook veel op locatie bij en met de opdrachtgever werkt.“

Charlotte Rosenkötter, Projectcoördinator

Nieuwste blogs

  • Sociaal
  • Werk
juni 2022

Huisvesting begint bij de gebruiker

Gemeente Diemen, LSa en draaijer+partners gingen in gesprek over de herinrichting van het gemeentehuis en […]

  • Inspiratie
  • Werk
juni 2022

Domeinbenadering en ontwerpgids voor duurzame exploitatie

De gemeente Amersfoort ontwikkelt een nieuw stadhuis. De voorbereidende werkzaamheden zijn gestart, volgens planning wordt […]

  • Circulair
  • Innovatie
juni 2022

De kansen van een circulaire inkoopstrategie

Hoe realiseer je een circulaire facilitaire dienstverlening door middel van een circulaire inkoopstrategie en wat […]