Oplossing

Energie besparen door het slim inzetten van data

Werken de installaties zoals deze ontworpen zijn? Gedragen de mensen in het gebouw zich duurzaam? De techniek in het gebouw moet afgestemd zijn op het gebruik, niet andersom. Maar hoe doe je dat?

Onze diensten

  • Smart Strategy Hack ​
  • Dashboarding ​
  • Business case en Value case ​
  • Slim ecosysteem

Datagedreven bedrijfsvoering

Er is vaak al meer informatie over een gebouw beschikbaar dan je denkt. Sensoren laten bijvoorbeeld zien wat de temperatuur is, of waar de verlichting aan staat. Deze data krijgen meer waarde als je ze verbindt en verrijkt met andere gebruiks- en gebouwinformatie.

Zo krijg je belangrijke informatie en inzichten over het gebruik van ruimtes in relatie tot je energieverbruik. Deze inzichten kunnen vervolgens weer gebruikt worden voor gerichte bijsturing voor het efficiënter benutten van je gebouw, met een lager energieverbruik en minder kosten tot gevolg.

Duurzame ambities stellen en controleren

Geen enkel gebouw is hetzelfde. Dat geldt ook voor de gebruikers. Daarom leveren wij maatwerk volgens de door ons ontwikkelde standaard: wat heb je nodig om de organisatie beter te laten presteren? Onze experts bieden maatwerkoplossingen en met ons dashboard kun je de data van je vastgoed tot in detail monitoren.

Circulair projectmanagement

Met onze circulaire projectaanpak koppelen wij circulariteit aan de ambities en doelen van jouw organisatie. Samen zorgen we ervoor dat we die circulaire ambities ook echt waarmaken.

Lees meer over onze circulaire aanpak.

“Hoe houd je de energiekosten onder controle nu de energieprijzen zo stijgen? Met duurzame gebouwinstallaties alleen kom je er niet. Er is meer nodig én mogelijk. ”

Jan Joost Flim
Directeur Draaijer

Resultaten

  • Dynamische plattegronden met actuele informatie over energiegebruik
  • Duurzame huisvesting door grip op energiegebruik en energieverbruik
  • Kostenbesparing door efficiënt om te gaan met energie

Grip krijgen op het energiegebruik en energieverbruik?

Wil je weten hoe een slim dashboard je kan helpen? Neem contact op met Draaijer en vraag een gratis demo aan.