Energie besparen door het slim inzetten van data

Hoe houd je de energiekosten onder controle nu de energieprijzen zo stijgen? Met duurzame gebouwinstallaties alleen kom je er niet. Werken de installaties wel zoals deze ontworpen zijn? De techniek in het gebouw moet afgestemd zijn op het gebruik – en niet andersom. Gebruikers moeten zich prettig voelen in een gebouw en wij moeten met data hun duurzame gedrag stimuleren. Maar hoe doe je dat?

Bestaande data verbinden in een handig dashboard

Er is vaak al meer informatie beschikbaar dan je denkt. Sensoren laten zien wat de temperatuur is of waar de verlichting aan staat. Deze data krijgt meer waarde als je het verbindt en verrijkt. Zo krijg je belangrijke informatie en inzichten over energiegebruik en energieverbruik, waarmee je sturing kunt geven aan het gebouw en de organisatie.

We zetten alle functionaliteiten voor je op een rijtje in een overzichtelijk dashboard.  

 

Duurzame ambities stellen én controleren

Geen enkel gebouw is hetzelfde. Dat geldt ook voor de gebruikers. Daarom leveren wij maatwerk: wat heb jij nodig om de organisatie beter te laten presteren? Onze consultants bieden maatwerk oplossingen en met het dashboard kun je de data van jouw gebouw(en) stevig onder de loep houden.

Resultaten

  • Dynamische plattegronden met actuele informatie over energiegebruik
  • Duurzame huisvesting door grip op energiegebruik en energieverbruik
  • Kostenbesparing door efficiënt om te gaan met energie

Waarom draaijer+partners?

Heb je duurzame ambities? Dan is het fijn om een partner te hebben die jouw ambities kan omzetten in specifieke oplossingen voor jouw gebouw. Bekijk onze projecten om meer te lezen over wat we al voor andere scholen gerealiseerd hebben. 

Als we een dashboard voor jouw school ontwerpen, is dit ook 100% zelf beheerbaar, zonder langetermijncontract. Wil je weten hoe een slim dashboard jou kan helpen om grip te krijgen op het binnenklimaat en comfort van jouw leeromgeving?

Vraag een gratis demo aan

Casper
InnovatieexpertCasper Meinderssenior adviseur
Erwin
InnovatieexpertErwin Alderssenior projectmanager

Gerelateerde cases