Oplossing

Slimme zorgomgeving: van rennen naar rust

De zorgomgeving van morgen laat domotica, ruimtes en diensten aansluiten bij de behoeften van cliënten en medewerkers. Door data slim te verbinden en te vertalen geven we zorginstellingen meer grip op beleving, comfort, kwaliteit en kosten.

Onze diensten

  • Facilitaire dienstverlening
  • Smart Strategy Hack
  • Dashboarding
  • Business case en Value case
  • Slim ecosysteem

Maatwerk voor helende omgevingen

Voor de zorgsector werken we aan gezonde, prettige en helende omgevingen. Dit doen we door de organisatie en de ondersteunende teams te helpen bij nieuwe toekomstbestendige samenwerkingen in de zorg. We doen dat door naast je te gaan staan en maatwerk te bieden dat precies bij jouw organisatie past.

Zo nemen we je zorg uit handen en werken we aan een slimme bedrijfsvoering. We zien erop toe dat de ambities van de organisatie in lijn zijn met de behoeften van medewerkers en cliënten, zowel nu als in de toekomst. Zodat cliënten een gezonde ruimte hebben om te herstellen en zij prettiger en gelukkiger leven.

“Doordat we processen efficiënter inrichten, heeft het personeel meer tijd om goede zorg te verlenen en gaat van rennen naar rust.”

Marieke Winter
Senior adviseur bij Draaijer

Overzichtelijk dashboard

Met ons interactieve dashboard dat compleet op jullie wensen is ingericht, is in één oogopslag te zien hoe jullie presteren, waar eventuele afwijkingen zijn en waar extra aandacht nodig is​. Met deze inzichten kunnen je bijvoorbeeld sturen op een gezonder binnenklimaat, gunstiger energiegebruik of het beter benutten van ruimten.

Slimme bedrijfsvoering

We verbinden de systemen en optimaliseren de databronnen. Daarnaast hebben we een eigen Facility Management Baseline ontwikkeld, waarmee de basis van het facilitaire proces in de zorginstelling gelegd kan worden. Dit zorgt voor eenheid in de processen, het in control zijn en het kunnen sturen op besparingen en verbeteringen.

Resultaten

  • Eenheid in processen
  • Realtime management informatie met slim dashboard
  • Sturen op besparingen en verbeteringen
  • Een zorgomgeving waarin cliënten zich beter voelen en medewerkers betere zorg kunnen verlenen

Grip krijgen op jouw zorgomgeving?

Wil je weten hoe een slim dashboard jou kan helpen om grip te krijgen? Neem contact met ons op of vraag een gratis demo aan.

Senior adviseur

Marieke Winter