Kwaliteitsmanagement van A tot Z Wonderwoods

Gedurende de bouw van het bijzondere Wonderwoods in hartje Utrecht moeten alle kwaliteitsdocumenten geborgd worden. Compleet, overzichtelijk en traceerbaar. In opdracht van de bouwcombinatie zorgt Draaijer voor visie, structuur en realisatie van de kwaliteitsborging.

Onze diensten

  • Projectmanagement
  • Directievoering en toezicht

Kwaliteitsmanagement

Draaijer is door de aannemer ingeschakeld om alles op het gebied van kwaliteitsmanagement op te pakken. Van kwaliteitsdocumenten van de woonvoorzieningen tot het laatste schakelaartje.

De randvoorwaarden voor kwaliteitskeuring zijn bepaald en er wordt voor gezorgd dat dit ook daadwerkelijk gebeurt en op de juiste manier wordt vastgelegd.

Projectmanagement

Wonderwoods bestaat uit de twee imposante torens die na oplevering fungeren voor een combinatie van wonen, werken en vrije tijd. Met name de groene “Boeri” spreekt tot de verbeelding en is een echte eyecatcher. Boele & van Eesteren en Kondor Wessels Amsterdam vormen samen ‘Bouwcombinatie Wonderwoods’.

De bouwcombinatie was voor de realisatie van dit bijzondere project op zoek naar een goede manier om de interne kwaliteitsborging te managen. De projectmanagement-ervaring van Draaijer wordt ingezet om dit gestructureerd en zorgvuldig op te pakken.

“De bouw van Wonderwoods wordt naar verwachting medio 2024 afgerond.”

Erwin Schrijver
Projectmanager namens Draaijer

GPR en energielabel

Bij de realisatie van Wonderwoods wordt uitgegaan van hoge ambities en wensen voor duurzaamheid, groen en gezondheid.

De adequate registratie van alle documenten draagt bij aan het behalen van GPR, de aanvraag van Energielabel en eveneens het BREEAM certificaat.

Resultaten

  • Volledige en structurele kwaliteitsborging van A tot Z
  • Voorbereidende registratie ten behoeve van duurzaamheidcertificeringen

Meer weten over dit project?

Onze experts van team Werkplek + Kantoren vertellen er graag meer over

Directeur

Jan Joost Mestebeld

Projectsecretaresse

Daphne Landman