Nieuws

Building Leisure komt Draaijer versterken

In de leisure-wereld ontbreekt het niet aan goede ideeën. Building Leisure zet deze ideeën om naar de praktijk. Ook Draaijer heeft een bewezen trackrecord in de leisure-, cultuur- en sportwereld. Door de kennis en ervaring van Building Leisure aan Draaijer toe te voegen, ontstaat een buitengewoon team dat organisaties helpt bij het bepalen van hun strategie, de ontwikkeling van gezonde omgevingen en de exploitatie ervan. Zo creëren wij plekken waar gebruikers optimaal genieten, bewegen en beleven.

Conceptontwikkeling in de vrijetijdsector

Building Leisure versterkt binnen Draaijer het team Sport, Cultuur en Leisure. Vanuit dit team worden creativiteit en realisme zo samengevoegd dat de mooiste plannen het licht zien. Building Leisure neemt veelzijdige kennis en ervaring van concept- en organisatieontwikkeling vanuit de vrijetijdsindustrie mee. Samen hebben de bedrijven al een mooie lijst aan inspirerende belevingsconcepten gerealiseerd. Zoals Paleis Het Loo, FC Groningen, Drents Museum, WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en This Is Holland in Amsterdam.

“Publieksaccommodaties, zoals sportaccommodaties, stadions, theaters en musea kenmerken zich door een groot aantal gebruikers en bezoekers met een grote diversiteit. Je wilt dat al die mensen het naar hun zin hebben en graag terugkomen. Door het toevoegen van de kennis en ervaring van Building Leisure versterken wij ons profiel in deze markten,” aldus Berry ten Pas, directeur van Draaijer.

Leisure binnen de Draaijer Group

Zowel Draaijer als Building Leisure zijn onderdeel van de Draaijer Group. Het is een logische stap om de activiteiten van Building Leisure en Draaijer te bundelen. De bedrijven werken al geruime tijd nauw samen. Frankwin van Beers, namens Building Leisure: “We zijn complementair aan elkaar en hebben ondervonden dat dit elkaar versterkt. Met dezelfde passie voor de eindgebruiker, gaan Building Leisure en Draaijer gezamenlijk verder met het creëren en realiseren van toekomstbestendige succesvolle leisure omgevingen.”

Directeur

Berry ten Pas

Directeur Building Leisure

Frankwin van Beers