Oplossing

Met de kansenkaart naar een stevige facilitaire organisatie

Onze diensten

  • Visievorming
  • Huisvestingsadvies
  • Projectmanagement
  • Project- en exploitatieadvies
  • Smart Building Strategy

Facilitaire strategie

Zeker bij veranderingen of ontwikkelingen in een zorgorganisatie begrijpen we dat je behoefte hebt aan een facilitaire strategie en een sterk facilitair team, die in staat is om hierbij aan te blijven sluiten.

Wil je bouwen aan een stevige, toekomstbestendige facilitaire organisatie, met een focus op kwaliteit, kostenbeheersing én flexibiliteit? Dat kan!

“Met een gefaseerd stappenplan kunnen we gestructureerd verbeteringen doorvoeren. Niet alles in één keer, maar gewoon stapje voor stapje.”

Ingeborg Leene
Senior adviseur bij Draaijer

Visueel stappenplan

Draaijer koppelt het primaire proces en de facilitaire organisatie en werkt daarbij met alle betrokkenen in jouw organisatie. Dit doen we met onze eigen ontwikkelde kansenkaart; onze aanpak in een overzichtelijk visueel stappenplan. We inventariseren de situatie op strategisch, tactisch en operationeel niveau. We plotten vraagstukken, problemen en uitdagingen op het juiste niveau. 

Samen met jou zorgen we ervoor dat er geen ad hoc aanpak is, maar een lange termijn oplossing met de juiste kaderstelling, structuur, verantwoordelijkheden én met draagvlak bij de teams. Kortom, we helpen je naar een toekomstbestendige zorgexploitatie.

Lees ook het blog van Ingeborg over de grondige aanpak van de kansenkaart.

Resultaten

  • Meetbare ambities en sturingskaders
  • Draagvlak van alle betrokkenen
  • Visueel stappenplan

“Het fijne van de aanpak van Draaijer is, dat de opdracht samen met het team is opgepakt en uitgevoerd. Daarmee is vanaf dag één de verandering ingezet. Het heeft nu al geleid tot een verbeterde samenwerking binnen het facilitaire team en een sterkere verbinding met het primaire proces.”

Erik Vegter
Facilitair manager bij Wender

Meer weten over onze aanpak?

Wil je weten hoe jij stapsgewijs je organisatie kunt verbeteren? Onze Draaijer collega’s vertellen er graag alles over.

Lees ook hoe wij datagedreven inzichten en sturing bieden met slimme technologie en dashboarding.

Senior adviseur

Ingeborg Leene

Senior adviseur

Marieke Winter