Positieve plekken halen het beste in mensen naar boven

Gemeente Utrecht

Gezondheid, duurzaamheid, betrokkenheid, effectiviteit en diversiteit staan bij de Gemeente Utrecht centraal. De vernieuwde (hybride) werkomgeving sluit aan bij deze uitgangspunten en de behoeften van de gebruikers. Dit maakt het nieuwe stadskantoor een positieve plek waar je met plezier naar toe gaat en waar de dag voorbij vliegt.

Klik hier om verder te lezen over Gemeente Utrecht.

Huisvestingsplan Gemeente Utrecht

Campus Eemsdelta

Als thuisbasis voor 1.700 leerlingen biedt Campus Eemsdelta in Groningen een gevarieerd aanbod van onderwijs waarbij scholen samenwerken met elkaar én met verenigingen en bedrijven uit de regio. Ieder schoolgebouw heeft zijn eigen identiteit, maar er zijn ook talloze ruimtes die gezamenlijk gebruikt kunnen worden, zoals de sporthal en het kunst-, cultuur- en sciencegebouw. Campus Eemsdelta is een positieve plek waar je tot ontwikkeling komt en waar je later met een glimlach aan terug denkt.

Klik hier om verder te lezen over Campus Eemsdelta.

WZH WoonZorgcentra Haaglanden

De toenemende en veranderende behoefte aan woningen met zorg vraagt om renovatie- en nieuwbouwprojecten bij WoonZorgcentra Haaglanden. Zo worden er aan de rand van de bosrijke omgeving Haagse Hout zelfstandige woningen omgebouwd naar ouderenwoningen bestemd voor PG. Dit betekent een mooie en beschermde omgeving waar wonen, welzijn en zorg met elkaar verbonden zijn. Een positieve plek waar je zorgt voor anderen.

Klik hier om verder te lezen over WZH.

Sporthal de Drait

De ruim 40 jaar oude sporthal De Drait in Drachten is vervangen door een sfeervolle, duurzame sporthal die gebruikt wordt door meerdere basisscholen en circa 15 sportverenigingen. Sporthal de Drait is een circulair gebouw waar gebruikers van sportverenigingen en het bewegingsonderwijs blij van worden. Deze positieve plek stimuleert beweging en sociaal samenzijn. Het is een plek waar je het maximale uit jezelf haalt.

Klik hier om verder te lezen over Sporthal de Drait.

De diensten van Draaijer

We hebben aandacht voor alle gebruikers van een gebouw. Want in een gebouw dat optimaal functioneert kunnen mensen beter presteren. We inspireren je daarom graag om de lat hoger te leggen. Door een integrale aanpak en het gebruik van technologische innovaties maken we jouw huisvestingsambitie gegarandeerd waar.

Advies nodig bij toekomstbestendige huisvesting? Laten we kennismaken.

De mensen van Draaier creëren positieve plekken. We leggen de lat hoog en maken werkelijkheid van jouw ambitie.

Met welke huisvestingsopgave kunnen we jouw organisatie helpen? We gaan graag de uitdaging aan.

Algemeen formulier