Oplossing

Innovatief beweegconcept voor een gezondere leefstijl

Onze diensten

  • Visievorming
  • Conceptontwikkeling
  • Masterplanning
  • Vastgoedrekenen
  • Business case en value case
  • Projectmanagement

Sportieve uitdagingen

Sporten en voldoende bewegen is leuk en gezond. Toch doen we het steeds minder, door drukke agenda’s en door een andere besteding van vrije tijd. Sowieso zijn er mensen die sporten minder leuk vinden, of een hoge drempel ervaren om te gaan bewegen. Tegelijk verandert de wereld van de sport steeds sneller.

Met sporten in een andere organisatievorm, nieuwe sport(varianten), de invloed van social media, het gebruik van technologie en slimme accessoires en oneindig veel online mogelijkheden. Met ons innovatieve beweegconcept bieden we een oplossing voor én dragen we bij aan een gezondere leefstijl.

Programma van bewegen én beleven

Bij nieuwe sportvoorzieningen wordt nog vaak gebruik-gemaakt van bepaalde normen, standaarden en voorschriften. Die zijn meestal gebaseerd op traditioneel sporten. Wij gebruiken deze richtlijnen vooral als vertrekpunt en richten ons op de activiteiten van de toekomst. Met ons Programma van Bewegen én Beleven ontwikkelen we de zogenaamde customer journey. Samen met jou beantwoorden we vragen als: welke beweegvormen wil je uitoefenen? Hoe ziet het trainingsprogramma van de vereniging eruit? Wat is de lesstof voor modern bewegingsonderwijs? Hoe bereik je individuele sporters. Maar ook: wat verwacht je van de sfeer en beleving?

Gezond, duurzaam, veilig en betaalbaar

Tegelijkertijd zorgen we voor een gezond binnenklimaat, een laag energieverbruik en een duurzame exploitatie. Draaijer werkt integraal. Wij geloven dat een gezonde leefstijl, innovatieve sportbeleving en een betaalbaar gebouw goed hand in hand gaan. Met het Programma van Bewegen zorgt Draaijer voor vernieuwende en toekomstbestendige sportaccommodaties.

“Met ons innovatieve beweegconcept bieden we een oplossing voor en dragen we bij aan een gezondere leefstijl.”

Bertina Seffinga
Senior adviseur bij Draaijer

Resultaten

  • Stimuleren van sport en beweging die past bij nieuwe trends en ontwikkelingen
  • Uitdagende en interactieve sportomgeving waar beleving centraal staat
  • Gezonde, duurzame en toekomstbestendige sportaccommodatie
  • Circulaire, toekomstbestendige huisvesting die past bij de organisatie en de gebruikers

Slimme en aantrekkelijke Beweegbox

Waarom zien veel gymzalen er nog net zo uit als vijftig jaar geleden? De initiatiefnemers van de Beweegbox hebben de uitdaging aangegrepen om een gymzaal te ontwikkelen die een antwoord is op de behoeften van vandaag en rekening houdt met de vragen van morgen. Met als doel: betere gymsportaccommodaties in Nederland.

Met de Beweegbox wordt een turnkey gymzaal ontwikkeld en gebouwd: een volledig gebouw met sportinrichting, voor gemeenten en onderwijsinstellingen. Uitdaging, interactie en beleving staan centraal in de ‘box’ met een vierkante vloer van 16 x 16 meter. Deze vloer biedt ruimte aan zowel traditionele, moderne als toekomstgerichte beweegvormen voor alle leeftijden. En dat op een slimme en aantrekkelijk manier.

Hoe kunnen we jou helpen om beweging naar een hoger niveau te brengen?

Neem contact op met onze experts.

Directeur

Berry ten Pas

Senior adviseur

Hylke Hellinga

Senior adviseur

Bertina Seffinga

Projectmanager

Nynke Wolters

Senior adviseur / Teamlead

Eva Limonard

Adviseur

Lars van Tiel

Projectmanager

Robert Schrama