Ga direct naar: 

Projectmanagement

Een succesvol project van begin tot eind draait om goede samenwerking, slimme organisatie en de juiste beslissingen op het juiste moment. Uw doelstellingen staan hierbij altijd voorop.

Samenwerking staat centraal

draaijer+partners maakt van een globaal plan een duurzaam project. We kijken dus verder dan het budget en de planning. Wij sturen op samenwerking en verbinden processen. Bijvoorbeeld een goede koppeling tussen Het Nieuwe Werken, het bouwtraject en duurzame exploitatie. Aan de hand van passende werkmethodes en een gefaseerde aanpak zijn wij in staat uw projecten te leiden en te beheersen.

Andere methodes

Naast de traditionele werkmethodes van initiatieffase tot en met de ingebruikname beheersen we ook andere projectmanagementmethodes, zoals:

  • crisismanagement
  • adviserend en faciliterend management
  • fast-track management (verhuizing of verbouwing)

Projectbeheersing

Wij beheersen tijd, geld, risico’s, kwaliteit, informatie en organisatie. En wat heeft u daaraan? Dit projectmanagement levert u een gebouw met een goed comfort, waar medewerkers zich prettig voelen. Uw organisatie heeft voor lange tijd de exploitatiekosten onder controle en het gebouw is aan te passen aan uw veranderende eisen. draaijer+partners neemt u de zorg uit handen, maar stelt u op ieder moment in staat om zelf te beslissen.

Praktisch

Onze managers leiden bij voorkeur het project van het begin tot het eind. Inhoudelijke expertise halen ze uit andere teams van draaijer+partners. Of het nu gaat om specifieke kennis over Het Nieuwe Werken, duurzaamheid, businesscases of vastgoedfinanciering. Dat kenmerkt de kracht van draaijer+partners, alle kennis is in huis om u alle zorg uit handen te nemen.

Neem contact op met onze specialist


 


Neem contact op met Draaijer+Partners

Direct contact?
Groningen 050 - 524 46 66
Utrecht 030 - 659 23 33